Wpis z mikrobloga

@Aerwin: no i w jaki sposób to świadczy o tym, że dzielenie kont nie działa?
Oprócz tego że jest panika w tym temacie co miesiąc XD a potem "No, jednak działa"
  • Odpowiedz
@Aerwin: nie wiem jak to ominąć bo pierwszy raz się spotykam z takim komunikatem, czasami najgłupsze rozwiązania są najlepsze więc zrób restart.
Jeśli nie pomoże to zawsze możesz gry pobierać z poziomu przeglądarki i powinno ściągać na Twoje konto.

Z ciekawości sprawdziłem jak to wygląda u mnie i też zacząłem pobierać Detroit - zero problemów.
Może ktoś się logował na jeszcze innej konsoli niż Twoja i jego?
  • Odpowiedz
a jak to ominąć? Osobiście nie dałbym nikomu numeru mojej karty więc nawet nie mam zamiaru go prosic

@Aerwin: ale ty nie jestes w stanie zobaczyc danych jego karty logujac sie na jego konto... tych danych nie widac bo sa zamaskowane przeciez, a zeby cos kupic to i tak trzeba podac cvv
  • Odpowiedz
@Aerwin PS4 mam tylko jedno i nigdy z nikim się nie dzieliłem kontem, mam włączona dwuetapową weryfikację przy każdej płatności i hasło, a mimo wszystko przy każdych zakupach widzę ten ekran
(°°
  • Odpowiedz
Alarm odwołany ;) Okazuje się, że komunikat pojawia się gdy chcę dodać grę do biblioteki - wtedy bez podania kodu CVV i daty ważnosci karty nie jestem w stanie nic zrobić. Jak gra już jest w bibliotece to mogę ją pobrać
  • Odpowiedz