Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zarrock12: przede wszystkim lodówka wygląda na włączoną (światło się świeci) a w rzeczywistości ona nie chłodzi bo funkcja chłodzenia jest odłączona. Dlaczego? Z różnych powodów, ale dwa najważniejsze to jeśli jest to w małym osiedlowym sklepie to nic dziwnego - oszczędność prądu. A druga sprawa, jak myślisz - skoro w środku lodówki jest zimno to gdzie ta ciepła temperatura ma #!$%@?ć? No na zewnątrz lodówki, ale nadal wewnątrz sklepu. Wyobraź sobie
@zarrock12: Jako wlasciciel sklepu odpowiadam iż z lodówkami mozna robic co sie chce bo to zalezy od wlasciciela,jak kobita nie wlacza bo szkoda na prad to tam nie kupuj XD
@Alex_mski: Nie mozna,lodówki piwne nie sa na sprzedaż,podpisujesz umowe na tzw wynajem i czesto np w lodówce tyskie nie mozesz trzymac piw innych marek bo za to jest kara. Jak zamykasz sklep albo plajtujesz to oni te lodówke zabierają. Nie
@turbaniuszdywaniusz: Chcesz mi powiedzieć, że te wszystkie stare lodówy w małych sklepikach w małych mieścinach czy na wsi (na oko +- 15letnie) to są wynajmowane? xD Nie wiedziałem :x No i widziałem kiedyś na olx jak ktoś sprzedawał taką lodówę obrandowaną jakimś piwem, więc sądziłem, że normalnie to idzie kupić po jakimś czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Alex_mski: wysokie prawdopodobieństwo jest takie, że przyjechał przedstawiciel handlowy. Dał lodówkę "gratis" do np, 20 skrzynek piwa. Tak naprawdę lodówka jest wynajęta A Grażyna nawet nie przeczytała umowy najmu. Są zapisy że w lodówce mogą się znajdować tylko ich produktu, lodówka musi być zapełniona np w 50% itd.
@PeterFile: zalezy,niby mozesz kupic swoje jakies tam z #!$%@? XD Ale juz np piwa tyskirgo nie dostaniesz bo oni trzymaja tylko w lodowkach tyskie. Na wsi ludzie to maja w dupir ale w warszawie np sklep obok mnie za trzymanie perły w tyskim dostał kare 5k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zarrock12: możesz wypić jak człowiek w domu. Chyba ze problemem jest donieść do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym wypadku wyłączona lodówka nie jest twoim największym problemem ( )