Ile moge wolac za nigdy nie przerabiane lub naprawiane ps1 z 1995 roku w wersji NTSC z jednym padem, kierownica, i ok. 8 oryginalnymi grami typu gran turismo 2, final fantasy VII. Stan ideolo jak na prawie 25 lat, lezala w szafie od 2001 #ps1 #psx #ps2 #konsole
@eric2kretek: Jak odpala gierki bez problemu to myślę że sama konsola warta z 200 zł. Tutaj ciężko o wartość kolekcjonerską jeśli nie jest oryginalnie zapakowana. Z grami może być inaczej, bo te śmigają dosyć drogo i osobno jak sprzedasz, to możesz zarobić po 100 zł za grę.
@ciemny_kolor: A do konsoli moze mam gdzies oryginalne skatowane pudelko. Gry odpala jak nowka sztuka, mam tez pelno memorek (z 8 w woreczku strunowym) ale nie jestem pewien czy ori
@eric2kretek: ja na Twoim miejscu bym sobie zostawił, swojego Szaraka pomimo że laser ma uwalony to trzymam i się nie pozbędę, bo to kawał historii. Ich wartość materialna jest niestety mała jeśli nie masz jakiegoś unikatowego egzemplarza.
@ciemny_kolor: No osobiscie to jestem bardziej pokoleniem ps2 i do dzis zaluje ze sprzedalem 10lat temu w cenowym dolku (╯︵╰,) Kazda gra to bylo przezycie
#ps1 #psx
#ps2 #konsole