Wpis z mikrobloga

@niochland: wrzucaj i mieszaj. od poczatku : makaron gotuj osobno, potem hartuj zimna woda. mieso osobno przysmaz we wlasnym tluszczu, troche odlej, dodaj sos, niech zawrzy, daj temu z 10 minut i wrzuc makaron.
  • Odpowiedz
@niochland nie hartuj makaronu, bosl splukujesz z niego skrobie I sos się wtedy do niego nie klei. Nie wolno pluskać makaronu. ( _) a makaron wrzuć do sosu, jeśli jest to porcja jednorazowa. A jak nie to osobno i mieszaj na talerzu sobie.
  • Odpowiedz
@niochland: jest tylko jedna odpowiedź na Twoje pytanie - zrób tak jak lubisz :P
Można wymieszać, ale jeśli preferujesz więcej makaronu/mięsa niż drugiego składnika, lepiej dać osobno.
  • Odpowiedz
@AvantaR: raz wrzucilem spagetti typowo na sposob wloski to mnie zwyzywali, ze jak to tlusty makaron xD


@Ruzowy-reworwer: Wiesz jak to jest w tym kraju – każdy najmądrzejszy w każdym temacie, mimo, że nie ma o nim bladego pojęcia. Pewnie jakby makaron aglio e olio zobaczyli to by zawału dostali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz