Wpis z mikrobloga

@KamDG: jak jest dobry pasztecik, nie jakaś duda czy inna zmielona buda to maselko pod spod, pomidorek na wierzch i majonezem ukoronuj całość. nigdy nie jadłem z ogórkiem ale spróbowałbym pod warunkiem ze mógłbym majonezu dać na wierzch. smakówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Starozytny_Anunnaki: Najlepsze sklepowe jakie dotychczas jadlem, to ogórki kiszone z Bacówki. Pare lat temu trafilem na partię, która przyjemnie mnie zaskoczyła. Po odkreceniu wieczka, zaczeło ze środka głośno syczeć i bulgotac !? A po ugryzieniu ogórka ten tez zaczął halasować ku mojemu zdumieniu. W smaku były idealne, mocno kwaśne, nie przesadnie słone, nie za miękkie, jędrne, chrupkie i w zapachu takie ze w mig czuć je bylo w calej kuchni. Niestety