Wpis z mikrobloga

Mam problem z driftingiem gałki analogowej w joy conie.. Kupiłem konsolkę w tamtym roku w lutym na Amazonie. Jak długo można tam takie rzeczy reklamować? Póki co zrobiłem kalibracje i jest ok, ale coś czuję że zaraz znowu się to zrobi, więc nie wiem czy nie lepiej wysłać od razu?

#nintendoswitch
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@evolusin a to nie wysyła się samego joy cona?
Tzn widziałem ostatnio filmik od arhn.eu nt wymiany i rzeczywiście nie wygląda to źle, ale nie wiem czy moje drabiaste ręce poradzą sobie z taką elektroniką ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@evolusin: @Axtezim: nie polecam wymieniać na chinskie. Feeling w chińskich jest gówniany. Po za tym one też się psują. Znajomemu chińskie g---o zaczęło driftować po tygodniu.
@Axtezim: wymiań na gwarancji jak masz. Jak nie to jakvys byl w stanie mi podrzucić to mogę naprawic. Ja je po prostu czyszczę w myjce ultradźwiękowej. Co do chinskich zammienikow to nic nie polecam. Oni nawet glupie przyciski maja gowniane.
  • Odpowiedz
Miałem taki sam problem tylko, że ja kupiłem w MM, reklamowalem go i po niecalych dwóch tygodniach był już naprawiony. Jak się robi kalibracje? Szukałem info na temat i nie mogłem nic znaleźć, zaczyna mi drugi joy powoli swirowac, a jest już po gwarancji.
  • Odpowiedz