Wpis z mikrobloga

@Ingvarr100th: też za dużo nie biegam. Bardziej preferuje jazdę na rowerze. Czytając opinie w internecie większość uważa, że Galaxy Watch używa się wygodniej, ponieważ ma ten obracany pierścień.
@CeZiK_: ja noszę z praktycznego względu (trochę dziwnego). Otóż jak jestem gdzieś na mieście czy gdzieś to zawsze wyciągałem telefon by sprawdzić wiadomości czy sam czas nawet. A że mam Galaxy S9+ to jest dość nieporęczna kobyła i jest to niewygodnie robić. A tak to biorę sobie zegarek i problem z głowy. A po przeznaczeniu trochę czasu na powtórzenie sobie klawiatury T9 jestem w stanie nawet na wiadomość odpisać z zegarka.
@CeZiK_: ja mam fit e. Ogólnie gdyby nie to, że intensywnie używam Samsung health, to wybrałbym mibanda. Ładowanie baterii co dwa dni przez ponad 2h to trochę kpina ( ͡° ʖ̯ ͡°) z tym że mam pomiar pulsu i co tylko się da odpalone
@fortySeven: osobiście też korzystam z Samsung Health na telefonie jak śmigam na rowerze. Myślałem, żeby kupić Fit (419 zł), ale znalazłem używany Galaxy Watch Active za 600 zł i chyba jednak na niego się zdecyduję. Sam już nie wiem co lepsze. ( ͡° ʖ̯ ͡°)