Aktywne Wpisy
mam_spanko +177
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
greenscreen +175
Wcześniej jeździłem białym piździkiem i nie miałem jakiś większych problemów z kałem na mojej karoserii, zwyczajnie od czasu do czasu zdarzało się, że jakiś latający szczur coś tam obsrał.
Od kupienia niebieskiego auta, to jest jakaś masakra. Nawet jak nie parkuje w okolicy drzew, to po paru dniach mam tak obsrane auto, że bym musiał co 5 dni na myjnie jeździć.
Raz chciałem to szmatką mokrą zebrać, to porysowałem lekko maskę, bo widocznie sk....l wcześniej piach #!$%@?ł.
Ja mam niebieski i mam teorię, że ptakom ten kolor kojarzy się z wodą i lubią srać do wody ¯\_(ツ)_/¯
Myślałem, że to wina marki (czeski kurak), ale poprzedni samochód też był od naszych południowych sąsiadów więc chyba nie to.
Najczęściej obsrywany przez ptaki kolor samochodu to: