Aktywne Wpisy
kantek007 +22
MIASTO bez A
Virsky +378
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
A co, aż tyle wiosen :> ?
@stekelenburg tagi odpowiednie :P
Eee, to nie najgorzej :P Jeszcze 2/3 życia przed Tobą. Co najmniej ;)
Jest bordo, więc spokojnie dociągnie do 75 lat przed komputerem ;)
Informacje mam takie, że zmień nick, bo znów myślałem, że jakaś dziewczyna na wykopie to facet :/
Napisałaś, że "bałaś" się, jakoś teraz to zauważyłem. A wcześniej nic. Albo nie używałaś formy osobowej, albo ja nie zauważyłem ;)
@dietylotryptamina: wygląda jak gość z Latającego Cyrku :P
@MasterSoundBlaster: ja tak ze 120 chciałem żyć :<
Spoko, nie jesteś pierwsza i pewnie nie ostatnia, którą mylę na wykopie :P
Teoretycznie jest - pasek pod awatarem. Ale, że ja nie określiłem płci w profilu to ich nie widzę. Może lubię ryzyko :P
Nick był zupełnie losowy, nie nastawiałem się na to żeby udawać w internecie kogoś nieokreślonego :P Po prostu nie chce mi się zmieniać tego w profili (co dziwne, bo dość często zmieniam tam opis ostatnio). I nie odczuwam potrzeby określania kogokolwiek, jednak dobrze prawidłowo zwracacać się do konkretnej osoby, z użyciem właściwych zaimków itd.