Wpis z mikrobloga

@Gnoju: @Tasanga: jakieś pro tipy dla suporta w tej który ma rozegrane ok. 3000 gier suportem :P? W maju wszedlem na g2, przez kolejne 2 tygodnie spadlem do g4 w trzy dni wrócilem do g2. I nie wiem. Poprostu nie wiem :D
@silentguy: poradniki jak wwrdowac bo ma 99% wardy robisz na rzece I threebushu. / roamujace postacie jak pyke, tresh Leo, rakkan itd. Strac się dużo roamowac wyłapywac / zaczynać team fight, no i później obejrzeć wszystkie towoje engege i przemyśleć czy decyzja była dobrw czy zła dlaczego jeśli zła a jeżeli dobra itd itd co innego mogłeś itd.. W ten sposób poprawisz desision making. Wyłączyć muzykę z yt fb w tle
@silentguy: tak polecam westa dużo lepszy niż ten zwierzyniec Nordic. Nie wiem po 3k gier supp powinieneś umieć każdym supp zagrać „decent”, mieć 3 postacie baaardzo dobrze ograne - tank, APpeelsupp i APpokesupp. Nie warduj tylko krzaków, stawiaj wardy poza krzakiem na skrzyżowaniach bo dają więcej wizji, wasrd po zniszczeniu tureeta w jego miejsce tez daje masę info, kontrola smoka/barona, zawsze w eq 2 controle po 6lvlu, czyść wizje przeciwnika tak