Aktywne Wpisy
KingaM +4
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,
next4322 +1047
Nie wiem jak można jeździć w taki sposób zwłaszcza, że ja jechałam oznakowanym samochodem NAUKA JAZDY a tu takie rzeczy się działy.
Patrzcie jak jezdzicie drodzy kierowcy, tez kiedyś się uczyliście i jeździliscie powoli. (ja jechałam według przepisów, nie jakoś za wolno)
#oswiadczenie #naukajazdy
( ͡° ͜ʖ ͡°) srsly?
Moim zdaniem robiłaś wszystko zbyt ślamazarnie i dla tego tak się działo.
Ale fakt, kierowcy dzbany, bo widać, że ktoś się uczy i nie ogarnia tak jak kierowca bardziej doświadczony.
Prowadząc auto nie raz natrafiłem na L która jedzie chyba cały czas na jedynce ( ̄෴ ̄)
@Heady1991
@Sweet_acc_pr0sa
Jechałam 30km/h przed wjazdem na rondo, wcześniej szybciej. To chyba nie jest za wolno w takim miejscu a nawet jeżeli się slimaczylam to co trzeba mieć w glowie żeby wymijać na rondzie albo wymijać kogoś, kto włącza sie do ruchu wyjeżdżając ze skrzyżowania na drogę główną X D