Aktywne Wpisy

krucjan +150
Zgodnie z obietnicą wrzucam film z konsumpcji. Jeśli ktoś się spodziewa fajerwerków to od razu mówię, że się zawiedzie, to jest po prostu 13 minut jedzenia pizzy w ciszy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Ogólnie to lubię sobie pogadać bzdury jakieś, ale nagrywałem w lokalu i głupio by mi było gadać do telefonu jedząc, już włączając samo nagrywanie czułem się jak pajac. ( ͡° ͜ʖ ͡°

m__b +22
Juz za pare godzin wejdzie na wokande poznanskiego Sadu Okregowego nasza sprawa z Jerzym Zieba, prawomocnie skazanym kilka dni temu „propagatorem pseudonauki” (cyt. Wikipedia), ktory zada usuniecia z Wykopu tresci, ktore „szkaluja jego dobre imie”.
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa
Bedzie ciekawie!
#wykop #jerzyzieba #sad #rozprawa

@Kudy: mam taki prawie 5 lat. Przeżył ze mną fajne wyjazdy, jak się ubrudzi, to ląduje w pralce z ubraniami, nie muszę się przejmować, że coś mu się stanie przy jeździe na rowerze, bez problemu mogę nim nawet rzucać po ścianach. Akumulator ładuje się słońcem, czas ustawia każdej nocy falami radiowymi. Ogólnie polecam, świetny sprzęt.
@r3pcak
zegarek jest czarny.
Jak przyjdzie i będzie wskazywał złą godzinę, to wciśnij na dłużej dolny prawy przycisk żeby wymusić synchronizację, jest szansa, że w dzień złapie. Najlepiej przy oknie od strony zachodu.
Ustaw sobie też czas 24h bo domyślnie jest chyba 12 z am i pm. No i ważna jest strefa czasowa, żeby wskazania były prawidłowe.
@piotr-antyn
@r3pcak
Dziękuje panowie, dzięki wam zamówiłem GW-m5610-1er. Jeśli się spodoba to będę patrzył coś jeszcze, a jaki jest "flagowiec" z tych prostokątnych? Bo te wielkie g shocki to nie dla mnie.
@Kudy: kultowy i flagowy z tych kostek to według nie właśnie ten co zamówiłeś. Jak lubisz mniejsze kostki to zobacz Gshock King ;)