@RandomowyMirek: @JamesW: Akurat obok mojej pracy. Skrzyżowanie Krakowskiej z Fabryczną. Tir jechał od strony mościć i z lewego pasa skręcał w Fabryczną, prawym jechał motor i wygląda na to, że wbił się w niego. Przynajmniej tak to wygląda. Samego wypadku nie widziałem, ale było słychać mocne gazowanie motoru, a potem trzask. Więc prawdopodobnie zbyt duża prędkość motoru.
@bomba4 widziałem to przed chwilą, motocyklista leżał na drodze, chyba już go nie ruszali, wokół dużo rozbitych części z motoru. Obok na chodniku stał kolega z drugim motorem
@Hrabia_Heheszko: podobno jechali we 2. Jeden zgon, drugiego reanimowali. Teraz widziałem że wyciągali worek, więc jeden na pewno zginął. Co z drugim to nie wiadomo
@bomba4 ale to dwóch potrącił? Ja myślałem ze tam tylko jeden brał udział. Drugiego widziałem to stał normalnie na chodniku trochę dalej więc pomyślałem ze to kolega tego pierwszego i czekał. Widocznie jeszcze większą grupą jechali i ten trzeci został z tyłu
@Hrabia_Heheszko: gość który tam był tak mi powiedział, bo go zapytałem przez okno, ale pewności nie mam. Karetka jak stała tak stoi, policja zaczyna przesłuchiwać gapiów co widzieli. Strażacy stoją i czekają. Niedługo wszystkiego się dowiemy, bo widziałem że policjant udzielał wywiadu dla tarnowskiej tv
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
Komentarz usunięty przez autora
Przyjechały 4 radiowozy policji, 2 wozy strażackie bojowe, i 2 zwykłe. Parawan rozstawiony
@bomba4: IGE? COMARCH? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://gazetakrakowska.pl/tarnow-wypadek-na-krakowskiej-23letni-motocyklista-zginal-po-zderzeniu-z-ciezarowka-zdjecia/ar/c1-14188755
Styczność czyli pracowałeś albo byłeś na praktykach?