Mirki z #webdev, jako skromny student chcialbym nieco dorobic. Od zawsze ciagnelo mnie do frontendu, sporo pisalem. A od paru miechow dlubie juz szablony pod wp. Myslalem zeby trochę skomercjalizowac projekty i sprzedawac np na themeforest. Moglby ktos obyty w temacie nakreslic jakie wymogi nalezy spełnić aby sie do nich dostac. Jak obecnie wyglada tam jakikolwiek zarobek.
@pewnie-kaczka: z tego co wiem to działalność gospodarcza musisz mieć. No i podobno bardzo restrykcyjnie sprawdzają te szablony wiec ciężko się przebić. Aczkolwiek osobiście nie próbowałem i wiem tyle co sam przeczytałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@pewnie-kaczka: Jak Ci zaakceptują projekt to 1/4 sukcesu. Jeszcze ktoś musi chcieć to kupować, więc blogi, portfolia, proste strony - słabo. Pomijam fakt, że im prostszy szablon pod względem funkcjonalności tym trudniej żeby go przyjęli. Dodatkowo Envato nie kładzie nacisku na nowe produkty. Raczej faworyzowane są starsze, ale ciągle rozwijane produkty więc mało rzeczy przyjmują. Generalnie spóźniłeś się jakieś 5-6 lat. Nie chcę zniechęcać, ale słabo to widzę szczególnie, że nie
Moglby ktos obyty w temacie nakreslic jakie wymogi nalezy spełnić aby sie do nich dostac. Jak obecnie wyglada tam jakikolwiek zarobek.
#themeforest #wordpress