Aktywne Wpisy
Teemcio +415
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
odyn88 +173
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirko, pomocy poradźcie coś.
Czuje się dziś jak #przegryw. A chciałbym być #wygryw...
O co chodzi?
Siedzę sobie właśnie w domku, rodzina za granicą, a znajomych mam... No słabych, takich typu "oo upijmy się, będziemy szczęśliwsi", albo takich ultra #przegryw, co udają #wygryw, lecz chodzą przygaszeni, bez sił, celów, emocji, bądź też mają wyj*bane na wszystko.
A ja?
Dziś mam doła.
Od jutra chce się uczyć intensywnie do matury, choć mało na razie umiem. Oraz programowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale... Rodzina myśli tylko o sobie. I nie widać by im zależało na mej nauce, tylko na tym bym poszedł jak najszybciej do pracy, a uczę się zaocznie.
Po ustaleniu grafika nauki, i ćwiczeń fizycznych, zajmuje mi 9 h.
Chce ją zdać jak najlepiej!
I pytanie - skad czerpać motywację w tym wszystkim?
Do tego - chce wyjechać do stolicy w przyszłym roku. Studiować zaocznie - i boję się że będzie to tak, że studia w weekendy, od 8 do 20. W tygodniu praca full etat +nauka na studia + programowania.
Mam doła, bo... Czy nie zwariuje? Jak to wszystko ogarnąć? Jak zorganizować sobie dzień...?
#programowanie #matura #anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Jeśli tak to jak dobrze rozegrasz to na spokojnie ogarniesz wszystko czy to po pracy poświęcając godzinkę-dwie czy to w ten wolny weekend nadrabiajac. Powinien być tez czas na wyjście z kimś żeby nie zwariować
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Rodzina jest w Anglii - a ja sam w miasteczku. Niestety studiów nie ma zbytnio, a pracować trzeba - bo przecież rodzina mi nie da na studia, a nie chce być bez szkoły na kasie w biedronce bo rodzice samolubni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Oczywiście że w stolicy się rozkręcę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale serio, okropnie bym się czuł gdy