@RafonRafonEssa: jakoś wolę rozwój nauki, którą KK szkaluje, niż budowanie wielkich gmachów za pieniądze ludzi. Zwłaszcza, że zazwyczaj pieniądze na te budynki są wymuszone
@RafonRafonEssa: A słyszałeś może o surogatkach i zdajesz sobie sprawę, że może ona donieść ciążę, gdzie wcale nie jest spokrewniona z dzieckiem?
Po twoich komentarzach widać, że nawet nie próbujesz przyjrzeć się bliżej zdaniom innych osób, bo masz swoje widzimisię i jesteś totalnie zamknięty na jakiekolwiek merytoryczne argumenty.
Czlowieku napisalem ze homoseksualizm nie jest naturalny. koniec i kropka. To, że coś jest perwersją, nie znaczy że bym tego
@wespazjan: jaki brak argumentów? To, że ktoś może na chwilę PRZESTAĆ uprawiać homoseksualizm, i w tej sposób się rozmnoży, nie świadczy że homoseksualizm = możliwość rozmnażania. Wy jesteście serio niewarci dyskusji z takimi argumentami
@RafonRafonEssa: Co to ma w ogole znaczyć "kultywować homoseksualizm"? Kultywować to zachowywać i pielęgnować postawy, wartości, tradycje i nie rozumiem, jak nimy utrzymywanie homoseksualizmu przeczy rozmnażaniu? Neil Pattrick Harris oraz Elton John mają swoje biologiczne dzieci, chociaż sa w związkach homoseksualnych. Nie traktuj tu ludzi jak debili.
To, że sobie rzucasz w zdaniu"oniec, kropka" nie powoduje, że magicznie masz rację. Równie dobrze tak może powiedziec idiota w towarzystwie po swoim
@RafonRafonEssa: Ciągle nie rozumiesz, że możliwośc rozmnażania nie ma nic wspólnego z jak to określasz "naturalnością". Niepłodni heteroseksualiści to dla ciebie też podludzie?
To, że ktoś może na chwilę PRZESTAĆ uprawiać homoseksualizm, i w tej sposób się rozmnoży, nie świadczy że homoseksualizm = możliwość rozmnażania
Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś. W jaki sposób homoseksualizm blokuje możliwość rozmnażania? Napisałem dwa wpisy wcześniej, że płodność, która jest odpowiedzialna za możliwość rozmnażania, nie jest zależna od orientacji seksualnej. Widać, jak czytasz (a raczej NIE czytasz) komentarzy do twoich słów, a potem wyrażasz wielkie oburzenie.
@RafonRafonEssa: co to w ogóle znaczy? Jeżeli natura to świat materialny, to w jaki niby sposób cokolwiek możliwe miałoby być nienaturalne?
Po twoich komentarzach widać, że nawet nie próbujesz przyjrzeć się bliżej zdaniom innych osób, bo masz swoje widzimisię i jesteś totalnie zamknięty na jakiekolwiek merytoryczne argumenty.
@AgresywnyNick: według kogo? Ja nie byłem xd
To, że sobie rzucasz w zdaniu"oniec, kropka" nie powoduje, że magicznie masz rację. Równie dobrze tak może powiedziec idiota w towarzystwie po swoim
Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś. W jaki sposób homoseksualizm blokuje możliwość rozmnażania? Napisałem dwa wpisy wcześniej, że płodność, która jest odpowiedzialna za możliwość rozmnażania, nie jest zależna od orientacji seksualnej. Widać, jak czytasz (a raczej NIE czytasz) komentarzy do twoich słów, a potem wyrażasz wielkie oburzenie.
Komentarz usunięty przez moderatora