Wpis z mikrobloga

@Prokurator1990: no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam
  • Odpowiedz
@biesy: Gdańsk to już stan umysłu niestety, przeszkadza Wojsko Polskie na Westerplatte ,przeszkadzają polskie flagi, wiceprezydent zrzuca winę za II WŚ na Polaków.
  • Odpowiedz
przeszkadzają polskie flagi

@sEB-q: podaj dowód albo zamilcz trollu

to już chyba jakaś narodowa dyscyplina żeby #!$%@?ć po Gdańsku bo uuuuu niemce hurr durr flagi łunii:D
  • Odpowiedz
@seeksoul: trollem to jesteś ty skro żyjesz w tym kraju i nie wiesz co się dzieje.
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,22601506,znikajace-flagi-przy-muzeum-ii-wojny.html?disableRedirects=true
Widać to co się dzieje od lat w Gdańskuci nie przeszkadza ? Mi bardzo i mam do tego prawo z resztą tak myśli wielu Polaków. Rozumiem że miałeś wątpliwości tylko do tej flagi? Czyli resztę (wojsko na Westerplatte oraz zrzucanie winy za wojnę na Polskę) sam potwierdzasz. Na takich jak ty to nie
  • Odpowiedz
@sEB-q: Ty czytałeś w ogóle ten link co wkleiłeś czy tylko tak bezmyślnie nacisnąłeś ctrl+v?
wcześniej wisiały flagi Polski, Gdańska i UE, po czym zastąpiono je 5 flagami Polski. Zebrani politycy chcieli po prostu żeby wisiały 3 różne flagi. Czy ktokolwiek chciał zdejmować flagę Polski? Nie.

reszty kwestii nawet nie ma sensu komentować... szkoda czasu na takiego trolla, który nawet nie czyta co wkleja

Mi bardzo i mam do tego prawo z resztą tak myśli
  • Odpowiedz