Aktywne Wpisy
lronman +1667
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Po co nosimy majtki?
#heheszki #anarchokapitalizm #gdansk
@sEB-q: podaj dowód albo zamilcz trollu
to już chyba jakaś narodowa dyscyplina żeby #!$%@?ć po Gdańsku bo uuuuu niemce hurr durr flagi łunii:D
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,22601506,znikajace-flagi-przy-muzeum-ii-wojny.html?disableRedirects=true
Widać to co się dzieje od lat w Gdańskuci nie przeszkadza ? Mi bardzo i mam do tego prawo z resztą tak myśli wielu Polaków. Rozumiem że miałeś wątpliwości tylko do tej flagi? Czyli resztę (wojsko na Westerplatte oraz zrzucanie winy za wojnę na Polskę) sam potwierdzasz. Na takich jak ty to nie
wcześniej wisiały flagi Polski, Gdańska i UE, po czym zastąpiono je 5 flagami Polski. Zebrani politycy chcieli po prostu żeby wisiały 3 różne flagi. Czy ktokolwiek chciał zdejmować flagę Polski? Nie.
reszty kwestii nawet nie ma sensu komentować... szkoda czasu na takiego trolla, który nawet nie czyta co wkleja
Komentarz usunięty przez autora