Atencion atencion Wczoraj spalismy na stacji ktora jest laczona z burger kingiem. Padalo przedtem to takie sobie spanie w namiocie a rano tez padalo. Spalismy w takiej budce gdzie zazwyczaj siedza dzieci i jedza sobie. Wstalismy okolo 8, pokreciliy sie i zaczelismy lapac. Szlo #!$%@? strasznie zimno jak #!$%@? wiatr tylko deszczu brakowalo. Nikt si e nie chcial zatrzymywac czekalismy po kilka godzin dopiero nas pani podwiozla pare km. Tam sie balismy policji ze sie przyjebia ale nie #!$%@? sie i zabral nas pan znowu pare km. Wysadzil na stacji gdzie nie nadazalismy z lapaniem bo z obydwu stron nadjezdzali. Nagle zatrzymal sie pan portugalczyk co jedzie do Murcji i tak teraz z nim jedziemy przez Francje. Beneficio nadchodzę. A jednak to prawda o tym zeby bylo szczescie trzeba troche pecha. Jest cieplo przyjemnie i w ruchu. Lepiej byc nie moze . #autostop #magicznytrip
@goomba-pl: ja np. W Albanii przyjąłem taktykę robienia zdjęć, pokazywania palcem kierowcy czego zrobiłem zdjęcie i powtarzanie " beautifull ". I tak się nie dogadaliśmy ale przynajmniej niech widzi że nie wiedzie buraka xD
@goomba-pl: nie znamy portugalskiego ani ja ani moja towarzyszka. Prawdziwy autostopowicz nie ma takiego czegos ze musi. Jak chcesz to gadasz a temat i tak sie wyczerpie po 15 jak nie to nie i tyle.
Apeluję do przywódców tego świata o mocny szybki nacisk dyplomatyczny wobec Rosji i Ukrainy by jak najszybciej rozpocząć negocjacje i zakończyć ten bezsensowny przelew krwi. #wojna #ukraina
Wczoraj spalismy na stacji ktora jest laczona z burger kingiem. Padalo przedtem to takie sobie spanie w namiocie a rano tez padalo. Spalismy w takiej budce gdzie zazwyczaj siedza dzieci i jedza sobie. Wstalismy okolo 8, pokreciliy sie i zaczelismy lapac. Szlo #!$%@? strasznie zimno jak #!$%@? wiatr tylko deszczu brakowalo. Nikt si e nie chcial zatrzymywac czekalismy po kilka godzin dopiero nas pani podwiozla pare km. Tam sie balismy policji ze sie przyjebia ale nie #!$%@? sie i zabral nas pan znowu pare km. Wysadzil na stacji gdzie nie nadazalismy z lapaniem bo z obydwu stron nadjezdzali. Nagle zatrzymal sie pan portugalczyk co jedzie do Murcji i tak teraz z nim jedziemy przez Francje. Beneficio nadchodzę. A jednak to prawda o tym zeby bylo szczescie trzeba troche pecha. Jest cieplo przyjemnie i w ruchu. Lepiej byc nie moze .
#autostop #magicznytrip