Wpis z mikrobloga

pytanie do Mireczkow-kozakow:
na pewno graliscie w 1 i 2 dywizji - ktore nagrody dla Was sa lepsze? 2 konkretne paki (niewymienne) Ultimate + 2 mega paczki za 1 dywizje czy te bodajze 4 mega paczki, 2 mega paczki rzadkich kart i jeszcze 2 paczki mieszanych rzadkich pilkarzy za drugi poziom?
#fut

wolam @Ravalent @RysiuQuaresma bo Wy jestescie kozaki-prawdziwki fify, nie wiem kto jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 16
@Roxi5017: dziekuje, warto znac kozakow :)

@krojcol: jak porownalem te paki to mi tez wychodzi, ze te z nizszej dywizji sa lepsze, ale moze sie nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°) problem w tym, ze troche przez zadania tygodniowe awansowalem do 2 dywizji z 4, a teraz mam 1897 punktow i jestem o 3 oczka od awansu wyzej, a bylo mi dobrze w 5 to zrobili
@iti1986: ja wychodze z założenia że im więcej paczek tym lepiej xD co prawda w 1 idze nie grałem zawsze mi czegos brakuje ale jestem w 2 i dla mnie lepsze są nagrody z 4 dywizji niewymienne bo dostajemy 4 paki z samymi grajkami 2x45k i 2x50 i do tego 2 mega paki
@iti1986: ja grając w 1 div, raz wziąłem wymienna ultimate - ter stegen 89 i parę innych kart 83+ więc nienajgorzej, natomiast prawie zawsze biorę 80k, pewny pieniądz, nie liczę na dobre trafy bo takich nie mam, a w miesiącu z samego DR wpada minimum 300k
@chim3ra: zostaly sklady 2x 86, 87, 88, 89, na koncie 70k, za swapy wjedzie cancelo i james, troche niewymiennych z wysokim ovr, wiec troche brakuje, 80k mnie nie urzadza, 180k juz bym rozwazyl ( ͡° ͜ʖ ͡°) a szczescie mam takie, ze mam 4 ikony w skladzie - wszystkie z sbc xD z tej urodzinowej mid-ikony wypadl mi Litmanen(!!!), ostatnio za swapy wypadl mi yyy base Vieri,