Aktywne Wpisy
dawidczeta +26
#matura2023 #matura Dziś rozesłałem 70 osobom arkusz maturalny z języka polskiego poziom podstawowy. Zatem robię drugi rzut i 50 szczęśliwców, którzy dadzą plus i komentarz, otrzymają między 6 a 7 arkusze tak byście mogli w ciągu 2/3 godzin przygotować się do napisania egzaminu życia, który pomoże wam dostać się na ukochane studia. Część zadań już rozwiązałem.
StudentPrawa1 +10
#matura #matura2023 Arkusze właśnie dotarły do szkoły gdzie pracuje moja znajoma, zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
na pewno graliscie w 1 i 2 dywizji - ktore nagrody dla Was sa lepsze? 2 konkretne paki (niewymienne) Ultimate + 2 mega paczki za 1 dywizje czy te bodajze 4 mega paczki, 2 mega paczki rzadkich kart i jeszcze 2 paczki mieszanych rzadkich pilkarzy za drugi poziom?
#fut
wolam @Ravalent @RysiuQuaresma bo Wy jestescie kozaki-prawdziwki fify, nie wiem kto jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krojcol: jak porownalem te paki to mi tez wychodzi, ze te z nizszej dywizji sa lepsze, ale moze sie nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°) problem w tym, ze troche przez zadania tygodniowe awansowalem do 2 dywizji z 4, a teraz mam 1897 punktow i jestem o 3 oczka od awansu wyzej, a bylo mi dobrze w 5 to zrobili
bo jeszcze mi odrobine zostalo do zrobienia Eusebio, ostatniego grajka w tej fifie
@chim3ra: monety mowisz, kurła Wy dobre Mireczki fifowe jeszcze wiecej zrobicie "zametu" w glowie xD