Wpis z mikrobloga

@toniaszek: Obie to Mołnie. Pierwsza bardzo pospolita i nic szczególnego. Natomiast ta wersja okolicznościowa widzę, że na necie zagranicznym są oferty po około 200-250 USD.
  • Odpowiedz
@toniaszek: pisałem o tym pierwszym. Drugi nie wiem. Generalnie zrób sobie risercz po ile te zegarki w necie stoją. Wpisz Molnija albo Mołnia (to drugie to możesz na olx, na ebay to raczej nie, bo polskie 'ł' jest).
  • Odpowiedz
@toniaszek: To wygląda jak kieszonkowce z allegro które oglądałem 2004 r. kiedy chciałem być retro xD Jeden kosztował 30zł, ale coś czułem że chińczyk pewnie sprzedał po 5. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@toniaszek: na allegro ktoś próbował taki sprzedać jako propozycja na prezent za 150-200 zł. Ja swojego mam z bazarku kupiony dawno temu gdzieś w Rosji przez kogoś z rodziny i nie noszony raczej od tego 1981-2 (być może) Tak się prezentuje z oryginalnym pudełkiem i ulotką od producenta - cena: 1 rubel i 50 kopiejek ;) Dla mnie wartość raczej sentymentalna. Twój, ten drugi różni się tarcza i wskazówkami jedynie.
Marcowy_Kot - @toniaszek: na allegro ktoś próbował taki sprzedać jako propozycja na p...

źródło: comment_0nExMRoVvl4KVhUlRqY6MwZyNtlfkoBS.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz