Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +250
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Bibi_Mechanik +131
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam
Możesz wszystkie razem nosić. Jak wylatasz I nie planujesz więcej w ciągu kilku dni to naładuj w tryb storage (bodaj 3.7V/cele)
@KolorowyKnur: Szukaj czegoś w sklepach modelarskich, wszystko zależy od budżetu bo są i takie po 100 jak i po kilka tyś zł
Czyli to moze byc podroba?
I ma xt60 do 5calowych dronów. Na olx pewnie znajdziesz taniej. Tylko pamietaj - 4S - czyli wystarczy, na minimum rok.
https://www.banggood.com/SKYRC-B6-Lite-DC-200W-13A-Smart-Battery-Balance-Charger-Discharge-for-1-6s-Lipo-Battery-p-1451690.html?p=H320105094792201606N&utm_campaign=CouponsFromChina&utm_content=3312&cur_warehouse=CN
Z kodem PU15 i wysyłką ok. 40$ (no i cashback 7% z topcashback )
Ale ty chyba wolisz movie style, więc mavic air (poniżej 600g) lub lepszy od dji.
Pamiętaj że drony filmowe i "wyczynowe" to dwa różne światy.
A tematu masz mnóstwo na googlach
https://www.google.com/search?q=Parrot+ANAFI+charger&oq=Parrot+ANAFI+charger&aqs=chrome..69i57j0l3.3686j0j4&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8