Aktywne Wpisy
iErdo +750
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
PanL +11
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Nie każdy żołnierz to oczywiście człowiek zły - każdy który wyjeżdża na misję inwazyjną to człowiek zły. Także lekarz. Osoba która pomaga mordercom to także morderca, a nie żaden bohater. I polskie antydemokratyczne prawa nic tutaj nie zmienią. Żołnierz to normalny obywatel i ma podlegać tym samym prawom co ja czy koleżanka. Zastraszanie nic tutaj nie pomoże. Jeżeli prokurator faktycznie próbuje prześladować kogokolwiek kto wyraża swoją opinię na temat haniebnych czynów polskich żołnierzy to może liczyć na to, że sam będzie ukarany. Skończyły się czasy w których państwo wybierało sobie co wolno, a czego nie wolno mówić. Skończyły się czasy świętych krów, patriotów i bohaterów z nadania. To ja sam wybieram swoich bohaterów. To ja sprzeciwiam się kiedy inni próbują wybierać bohaterów narodowych. To ja decyduję - nie polski sąd, polski żołnierz czy polski prokurator.
http://www.wykop.pl/link/1577469/polscy-bohaterowie-w-afganistanie-lekarze-od-zadan-specjalnych/#comment-16167659
Co te trolle.
#shitwykopsays #inteligentnekomentarze
To troll. Kolega @Wulfee
http://www.wykop.pl/ludzie/absy34/
to ten tutaj może i następne 2 lata siedzieć i rosnąć.
Koalicja pomogła walczącemu z Talibami, Sojuszowi Północnemu w odbiciu kraju zajętego przez tych pierwszych, a później pojawiliśmy się my. Utworzono rząd, były wybory i jest dzień dzisiejszy.
W telegraficzny skrócie masz ostatnie dziesięciolecie+ Afganistanu.