Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Czy tylko mi się wydaje, że kupno #oneplus 7(lub pro) dla użytkowników 5t jest kompletnie bez sensu?

Od premiery mam 5t, nie traci na wydajności, nie był rootowany, nigdy nie zabrakło mi w miejsca. Aparat też mi wystarcza.

Co o tym myślicie?

#telefony #android #pokazkota
mechaos - Czy tylko mi się wydaje, że kupno #oneplus 7(lub pro) dla użytkowników 5t j...

źródło: comment_Wwpt7fmhQoi6n0gR1VY3uYBAkMW8QjtG.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mechaos: Szczerze mówiąc to moim zdaniem jak telefon działa i aparat jest dla użytkownika OK to nie ma co zmieniać, bo to są naprawdę tak małe zmiany i nieistotne, że szok. Ludzie płaczą, że np. nowy Pixel 3A ma snapa 670, który jest na poziomie snapa 820, a jak miałem 820 w OP3 to nie miałem absolutnie żadnych zarzutów do prędkości działania telefonu i w pixelu na pewno też bym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mechaos: ja przy 6 żadnych spowolnień nie widzę i mimo że mnie pro mega jara no to bez jaj.
Rozsądnym trzeba byc. Kupię op10 bo obstawiam że tyle wytrzymam jeśli chodzi o ten sprzecior. Jak przestanę dostawać official update to sobie wcisne jakiegoś custom Roma I zobaczymy jak to wtedy będzie fruwać
  • Odpowiedz
@sir_nietzsche: We need go deeper. Ja korzystam z Oppo find 7a (odpowiednik Oneplus One) i dalej mi wszystko działa jak należy, wymieniłem tylko baterię z 2 razy. Nic nie muli, nie sypie błędami, zdarza się czasami tylko że ramu zabraknie jak mam przeglądarkę z 30 zakładkami i odpalę inne aplikacje to nie utrzymuje otwartych w tle wszytkich. Jedynie myślę w tym roku nad zmianą telefonu, gdyż potrzebuję albo dual sim,
  • Odpowiedz