Dzieci już śpią, więc pytanie z serii +18 Jakie macie fetysze? - petting (największą satysfakcję sprawia mi satysfakcja partnerki, co doprowadziło do tego, że lepiej palcuję niż bolcuje ( ͡º͜ʖ͡º)) -tyłek (z urody możesz być jak kobra bonzo, ale jak masz fajną dupkę, to jestem Twój, uroda przemija a wypracować sobie zajebistą dupkę to szacun)
@YolonezFSO kręci mnie podduszanie, a jeszcze bardziej mnie nakręca to jak widzę, że facetowi podoba się to co robię i tym sprawiam mu wielką przyjemność
@YolonezFSO: Co mnie podnieca, ale nie fetysz: u dziewczyn małe biusty i ten ruch jak wiążą włosy przed seksem, no coś pięknego, u facetów podwinięte rękawy koszuli i przedramiona i jak przejeżdża zarostem po szyi i dekolcie A fetysz to wiązanie, lekka dominacja, klapsy i słodka bielizna, kokardki, różowa itd
@paulinnaa: podduszanie najlepsze, wiele ludzi błędnie myśli, że wystarczy złapać za szyję przy bolcingu i to wystarcza. Trzeba wiedzieć jeszcze kiedy i jak mocno ( ͡°͜ʖ͡°) tak jak liści strzelać nie lubię za bardzo, tak za szyję zawsze muszę chwycić
No i zapomniałem dodać jeszcze do listy bondage. Na początku "luźno" ręce (żeby dać poczucie pozornej swobody) i z każdym orgazmem coraz ciaśniej i więcej, aż przechodzi w pełny kink i zero ruchu.
@paulinnaa: ale łatwo można przegiąć, bo nie wiadomo czy oczy rolują w górę od orazmu czy braku przytomności ( ͡°͜ʖ͡°) ale wtedy mocniej szarpnąć za włosy albo liść i można dalej jechać, nie trzeba nawet zwalniać tempa ( ͡°͜ʖ͡°)
dla fajnopolactwa z wykopu nie ma znaczenia że TVP została przejęta przez tuska nielegalnie, ważne że kaczyński jest smutny a praworządność to hehe jest ważna jak julki chcą się skrobać, a teraz śpiewamy DE-MO-KRA-CJA
grubas sakiewicz przez 8 lat przeżarł wszystkie grube dotacje i przewały z TVP zamiast zainwestować kasę w porządną telewizję.. przecież to wygląda jak projekt zaliczeniowy w liceum xDDD budżet wynosi chyba z 20 zł
Jakie macie fetysze?
- petting (największą satysfakcję sprawia mi satysfakcja partnerki, co doprowadziło do tego, że lepiej palcuję niż bolcuje ( ͡º ͜ʖ͡º))
-tyłek (z urody możesz być jak kobra bonzo, ale jak masz fajną dupkę, to jestem Twój, uroda przemija a wypracować sobie zajebistą dupkę to szacun)
Komentarz usunięty przez autora
A fetysz to wiązanie, lekka dominacja, klapsy i słodka bielizna, kokardki, różowa itd