Wpis z mikrobloga

Jak tylko pył po przenosinach Howarda opadł inni wzięli się do roboty:

After the Mavericks were informed of Howard’s decision, Cuban tweeted, “Time to get back to work. The Mavs are back open for business.” He later proved that was the case when Dallas agreed to a four-year, $29 million deal with free agent point guard Jose Calderon.

GSW podpisało Iguodala na 4 lata za 48mln i wysłało do Utah Richarda Jeffersona, Brandona Rusha i Andrisa Biedrinsa

Atlanta podpisała Paul Millsapa i DeMarre Carrolla

No i jeszcze Matt Barnes znowu w LAC na 3 lata, a O.J. Mayo w Milwaukee

#nba
  • 7
@Vojtazzz: też się zastanawiam, aż zacząłem czytać i statsy sprawdzać:) Ale po nocach mi to powoli i ciężko idzie;)

Wygląda jakby chciał sobie poprawić humor po failu z DH. Wiesz, ty i ja kupujemy piwo. A on pod wpływem impulsu wydaje 20baniek na zawodnika;)
@Vojtazzz: draft 2014 jest legendarny, a jeszcze się nie odbył. Pomijając już to, kto zostanie wtedy wolnymi zawodnikami;)

A Cubana od dawna nie rozumiem. Albo ma pecha przy budowie teamu, albo po prostu nie umie nakłaniać zawodników...
@abaddon: Nie sądzę. Za rok zgarnie jakąś nagrodę pocieszenia i pick 12-16 i na tym się skończy. Nie ma specjalnie dobrej pozycji wyjściowej. Zero talentu, tylko Dirk za coś koło 7 mln i Calderon. Nie ma czym straszyć, ma pieniądze, ale nie ma specjalnie pola manewru