Wpis z mikrobloga

@oskar-wojciech: akurat dla mnie niemiecka scena jest mega przehajpowana i wszystko opiera się tam na kreowaniu wizerunku. Rosja pod tym względem jest bardziej swojska, mniej pajacerki w tym wszystkim. No i Niemcy to kopia Francji, więc wolę słuchać Francji, poza tym bardziej plastyczny język niż szwabski
  • Odpowiedz
@oskar-wojciech:

skad wnioskujesz to ze jestem uprzedzony?

bo czytam co piszesz, jakby to że tobie akurat się nie podoba nic oznaczało, że cała polska scena jest w piździe i ludzie którym się podoba to co się na nie dzieje byli:

uposledzone barany siedzia jak w zagrodzie

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@oskar-wojciech: Nie wiem jakoś za dużo ekip stamtąd nie kojarzę ale to co jest tam na topie totalnie do mnie nie przemawia. Całe 187 jest dla mnie wylęgarniom łaków którzy robią groźne miny pod fajne (chociaż zwykle wtórne) bity. Capital to jedyne co mogę słuchać chociaż też nie wszystko.
  • Odpowiedz
@oskar-wojciech: Ja mam w dupie to czy udają czy nie, chodzi mi o to że gdyby nie mieli takiego wizerunku to ich słuchalność byłaby znikoma bo to są totalne przeciętniaki. Temu bawi mnie niemiecka scena i spuszczanie się nad nią. Jak ktoś uważa że taki Gzuz jest lepszym raperem niż polscy topowi raperzy to beka w #!$%@? i kompleks polaka.
  • Odpowiedz
@oskar-wojciech: No pokazuję Ci że niemiecki rap to nie są żadne majbachy. Jestem zaznajomiony z twórczością Kollegah, Flera, 187 i nie odnajduję tam totalnie nic ciekawego. Jestem po twojej stronie i próbuję coś turbo zajebistego u nich znaleźć ale nie umiem. Taki Pro8l3m zjada ich wszystkich na śniadanie swoim stilo.
  • Odpowiedz