@Beeercik jakie hurr durr laska powiedziała że to jej opinia, nie wyskoczyła z ryjem, więc po #!$%@? koloryzujesz? @Takeshy Pato bo? Równie dobrze o tobie można tak powiedzieć. Skąd taka wspaniała logika? A wracając do pierwszej wypowiedzi, jak koleś zaprasza to płaci chyba że kobieta chce zapłacić za siebie.
@Beeercik: @Takeshy: @Kondzio86 tak wpadłem na to i uwierz mi, że laska jest bardziej niż pato xD z powodu hajsu rzuciła gościa i opowiadała o tym jak to radzić sobie po rozstaniu xD #!$%@? w to, że powiedziała, że jest nie zaradny, po czym po miesiącu zaczęła się spotykać z gościem, którego starzy mają hajs i jemu dobrze w starcie w życie pomogli ;) o tym skąd wiem, że rzuciła
@jaydi1: Obserwuje ją już jakiś czas, pamiętam też ten moment jak się rozstała i faktycznie długo wtedy nie szukała kogoś nowego.
No i ten nowy chłopak rzeczywiście ma mega dzianych rodziców, znacznie zmienił się jej standard życia dzięki temu i mózg jej wyżarło. Sam chłopak wydaje się być całkiem w porządku a mam wrażenie, że ona go nie szanuje w należytym stopniu. A skoro z wyidealizowanego instagrama można odnieść takie wrażenie,
( ಠ_ಠ)
#p0lki
#bekazrozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
#rakcontent
@Takeshy Pato bo? Równie dobrze o tobie można tak powiedzieć. Skąd taka wspaniała logika?
A wracając do pierwszej wypowiedzi, jak koleś zaprasza to płaci chyba że kobieta chce zapłacić za siebie.
No i ten nowy chłopak rzeczywiście ma mega dzianych rodziców, znacznie zmienił się jej standard życia dzięki temu i mózg jej wyżarło.
Sam chłopak wydaje się być całkiem w porządku a mam wrażenie, że ona go nie szanuje w należytym stopniu. A skoro z wyidealizowanego instagrama można odnieść takie wrażenie,