Wpis z mikrobloga

Dam wam fajna i zarazem smutna historie z Olx. Miałem Huawei p9 lite mini, w robocie mi się zaczął zacinać i resetować a że nie miałem kasy wtedy to go wystawiłem jako sprawny bo po hardcore resecie działał. Cena 270zl, dostalem wiadomość coś typu"proszę o tel i nr tel" , ok nr polski to dzwonię. Odzywa się kobieta i mówi że musi mieć taki model dla córki, że samotna matka itp ale ma 250zl i czy się spotkamy w centrum (ona ursus ja Grochów) bo ma dwójkę dzieci i dalej nie da rady. Mówię że ja podjadę na ursus żaden problem, kobieta zaczęła płakać że bardzo dziękuję . Umówiliśmy się dzień później o 10, ogląda go ( o dziwio jeszcze działał xd) i że go wezmie. Pytam się czemu ten model jak za takie pieniążki to znajdzie lepszy , a ona do mnie że taki miała córka starsza ale ja okradły koleżanki i pobiły a dostała ten tel od ojca który zginął z miesiąc temu z jej synem w wypadku. Kopara mi opadła chciałem anulować transakcje w głębi serca bo szkoda mi było tej kobiety, ale zwyciężyły pieniądze. Kupiła odprowadziła mnie na 517 i odjechałem. Później pisała SMS że bardzo dziękuję i córka zadowolona
#olx