Aktywne Wpisy

wfyokyga +11
Mmm zimnor z ogniska najlepszy
źródło: temp_file8127442386331957060
Pobierz
baton967 +6
nie moge się wysrać od jakichś 5 dniu xd mam w sobie tone gówna a dupa zaklejona na amen... wybuchne over żegnajcie
ps. sorrka za śmierdzący post
ps2. zaaplikowałem czopa #przegryw
ps. sorrka za śmierdzący post
ps2. zaaplikowałem czopa #przegryw
źródło: pobrane (3)
Pobierz

pytanie do #rozowepaski
jakie sposoby na podniesienie obwislego biustu?
Nie mówcie że operacja, bo póki co chcę spróbować bez tego
jakie ćwiczenia polecacie?
+Jak dobrać dobry stanik? Kompletnie się na tym nie znam, jak się zmierzyć i gdzie w ogóle potem kupić jakiś dobry? od razu mówię że nie chce iść do żadnej braffiterki bo się zwyczajnie wstydzę
#pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Musisz się przemóc niestety, przecież ona nie będzie Ci oglądać tych piersi i oceniać. Dobierze Ci stanik, pomoże Ci się zapiąć, potem obejrzy, trochę pomaca i sprawdzi czy dobrze leży stanik, jeśli nie to bierze o rozmiar większy i to się tak powtarza jak pętla, dopóki piersi nie będą leżały ładnie i nic
Komentarz usunięty przez moderatora
Na podniesienie i poprawę wyglądu -
A co do brafitterki - one oglądają tyle cycków że naprawdę nie robi to na nich wrazenia
duża poprawa była w wyglądzie biustu?
też zalezy czy masz taki problem jak autorka wpisu
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@krytyk1205: gdzie tak? Bo ja jak proszę o 75J to zwykle dostaję właśnie 2-3 babcine z tekstem "więcej nie mamy" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polecam szukać polskiej firmy Dalia jeśli chodzi o biustonosze.
Salony w Brzegu (firma NIKA) i Oławie
Gdy byłam ostatnio w Raju Biuściastych, to pani mi wciskała mniejsze biustonosze, a mówiłam jej jaki mam rozmiar. Po czym jak żaden nie pasował to nie było większych rozmiarów ¯_(ツ)_/¯ Tak to jest jak się ma 65 :(
https://www.sfd.pl/art/Fitwoman_uroda_/Trening_klatki_piersiowej_u_kobiet__czy_warto_-a545.html
To faktycznie źle trafiłaś :/ Mówiłam, ze to zależy od osób sprzedających w danym butiku :D