Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
pytanie do #rozowepaski
jakie sposoby na podniesienie obwislego biustu?
Nie mówcie że operacja, bo póki co chcę spróbować bez tego
jakie ćwiczenia polecacie?
+Jak dobrać dobry stanik? Kompletnie się na tym nie znam, jak się zmierzyć i gdzie w ogóle potem kupić jakiś dobry? od razu mówię że nie chce iść do żadnej braffiterki bo się zwyczajnie wstydzę
#pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 24
@AnonimoweMirkoWyznania Dobry stanik dobierze Ci brafitterka w każdym Triumphie i innym sklepie z droższą bielizną, niż tą na bazarze.

Musisz się przemóc niestety, przecież ona nie będzie Ci oglądać tych piersi i oceniać. Dobierze Ci stanik, pomoże Ci się zapiąć, potem obejrzy, trochę pomaca i sprawdzi czy dobrze leży stanik, jeśli nie to bierze o rozmiar większy i to się tak powtarza jak pętla, dopóki piersi nie będą leżały ładnie i nic
@AnonimoweMirkoWyznania: Po stanik idź do brafitterki ale nie do trumpha jak sugeruje thecrew0 bo cię tam tylko zedrą na siano i gówno a nie dobiorą, tylko znajdź salon brafitterski - biustonosze o połowę tańsze, śliczne i wybór przeogromny włącznie z rozmiarami do literki K które nie będą wyglądały jak staniki dla twojej babci. I nie wstydź się nie ma czego, u lekarza też się rozbierasz.

Na podniesienie i poprawę wyglądu -
@krytyk1205 Mogłabyś oznaczyć. Ja korzystam cały czas z Triumpha i Pani mi pięknie dobrała biustonosz, wiec chyba tez zależy od pan prowadzących dany obiekt. Także chwalę sobie, bo nigdzie dobrego biustonosza z moim rozmiarem nie dostanę w cenie 90-100 :)
, tylko znajdź salon brafitterski - biustonosze o połowę tańsze, śliczne i wybór przeogromny włącznie z rozmiarami do literki K które nie będą wyglądały jak staniki dla twojej babci

@krytyk1205: gdzie tak? Bo ja jak proszę o 75J to zwykle dostaję właśnie 2-3 babcine z tekstem "więcej nie mamy" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@thecrew0: Też przez wiele lat korzystałam z Trumpha i Felliny i myślałam, że jest super dopóki nie skorzystałam z profesjonalnej brafitterki a nie paniusi z butiku. I za piękne biustonosze zaczęłam kupować po 150 a nie po 300 jak do tej pory.

Polecam szukać polskiej firmy Dalia jeśli chodzi o biustonosze.
Salony w Brzegu (firma NIKA) i Oławie
@krytyk1205 W Triumphie Pani mi dobiera biustonosze i wszystko jest dobrze. Cena nie przekracza dotąd 100zł, wiec jestem zadowolona.

Gdy byłam ostatnio w Raju Biuściastych, to pani mi wciskała mniejsze biustonosze, a mówiłam jej jaki mam rozmiar. Po czym jak żaden nie pasował to nie było większych rozmiarów ¯_(ツ)_/¯ Tak to jest jak się ma 65 :(
@thecrew0: No to akurat trafiłaś ja w każdym salonie w mojej okolicy właśnie w sieciówkach trafiałam na niekompetentne osoby, które właśnie próbowały mi coś wcisnąć, a w Nice mi się zdarzyło (przyszłam po nowy) w gadce wspomnieć, że ten co mam to do kosza chyba już pójdzie bo już stary i nie wygląda dobrze - babka powiedziała, że mi go naprawi (całe 5 zeta zapłaciłam) + dodatkowo jest opcja dodatkowego dopasowania