Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kikiton +598
Z takich sukcesów życiowych to kiedyś kupiłem tego Opla Astrę G za 1990zł, włożyłem do niego 4000zł i sprzedałem za 1200zł, zawsze miałem łeb do interesów XD
#motory #januszebiznesu #heheszki
#motory #januszebiznesu #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
tegoroczne rowery są niesamowicie #!$%@?, spotkać działający to dla mnie rzadkość a korzystam kilka razy dziennie.
przed chwilą probowałem wypożyczyć jeden i drugi, oba się "otworzyły" ale tak naprawdę otworzyły się tylko w aplikacji, nie da się ich oddać, rezerwacja leci, a na infolinii od 15 minut muzyczka. jak probuję zrobić to przez automat to niestety moja stacja ma pięciocyfrowy numer, a pan robot akceptuje tylko czterocyfrowe i mówi że wpisuje złe dane.
JA #!$%@? KURR
chociaż pewnie wtedy 3/4 rowerów by się stało nagle zablokowanych
spróbuj w apce wcisnąć, aby otworzył, czasem działa za drugim razem
@gangstaindesign2: akurat oddawanie działa bez problemu, trzeba tylko docisnąć ten zamek
na szczęście mail do bok załatwił sprawę i oddali mi kasę + cofnęli wypożyczenia.
jeżdzę tym 2-3 razy dziennie w tygodniu, ale zaczyna mnie już niestety denerwować ta loteria. a szkoda, bo ideę rowerów miejskich uważam za absolutny sztos.
prób wypożyczeń: 3
nieudanych wypożyczeń: 2 (jeden miał popsute pedały, drugi się nie otworzył)
udanych wypożyczeń: 1 (ale po 5 minutach jazdy siodełko zjechało mi na sam dół Xd)
albo jestem najbardziej unlucky człowiekiem ever albo coś jest z nimi nie tak