Aktywne Wpisy
KingaM +1
Dobra, biorę po 1000 z konta każdej drużyny i słucham państwa: jak najłatwiej przenieść ten materac na drugi koniec miasta? Złożony dwukrotnie nie mieści mi się do największej torby, położony na rower jest za duży by na niego siąść, niesiony e łapach przykrywa mnie całkowicie, na plecach czyni mnie tak szeroką że nie da się mnie minąć na wąskim chodniku, taxi nie przewiezie że śmietnika przecież, jakbyście rozwiązali ten #problem? #
norbert_heniu +122
Chłopaki z Raszei 6: Ktoś Wyczyścił konto bankowe!
Tym razem nasz główny i ulubiony bohater, Mariuszek, stanie w obliczu nowego zadania! Ktoś wyczyścił mu konto bankowe! Czy uda mu się pokonać niebezpieczeństwo i ocalić Toruń? Garbaty zdecydował się na otwarcie callcenter, i otrzymuje wiele połączeń od kobiet lekkich obyczajów. Czy to oznacza, że Garbaty ma nowe pomysły na swoje życie? A może tylko chce pomóc ludziom w potrzebie stylem "Ja neeeeble dooooodu
Tym razem nasz główny i ulubiony bohater, Mariuszek, stanie w obliczu nowego zadania! Ktoś wyczyścił mu konto bankowe! Czy uda mu się pokonać niebezpieczeństwo i ocalić Toruń? Garbaty zdecydował się na otwarcie callcenter, i otrzymuje wiele połączeń od kobiet lekkich obyczajów. Czy to oznacza, że Garbaty ma nowe pomysły na swoje życie? A może tylko chce pomóc ludziom w potrzebie stylem "Ja neeeeble dooooodu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.