Aktywne Wpisy
abuk123 +39
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niochland +129
MIRASY #chwalesie!
Rok temu wleciało kilka punktów karnych, ale od tego czasu - nic! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiecie co to oznacza? Czyste konto! #chwalesie
Co poradzę, lubię #!$%@?ć
#pokazmorde
Rok temu wleciało kilka punktów karnych, ale od tego czasu - nic! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiecie co to oznacza? Czyste konto! #chwalesie
Co poradzę, lubię #!$%@?ć
#pokazmorde
Mała (1,55cm) laska, rude włosy i "Azjatyckie" rysy twarzy. Na zdjęciach śliczna, spokojnie 8/10
To było spotkanie w stylu: "Nawet spoko, ale nigdy więcej"
Na żywo 7/10 lub 4/10. Dlaczego? To zależy od tego czy widać jej zęby xD
To był jej największy minus. Ohydne, żółte zęby i nieprzyjemny, serowy "zapach" z ust...
W sumie było spoko, podobne poczucie humoru, dużo wspólnych zainteresowań, piwo.
Normalnie bym nie pisał o tym z powodu samych zębów i nie piszę.
Chodzi o jej byłego. NAJWIĘKSZEGO BECIAKA jakiego kiedykolwiek mi było dane poznać XDD
W trakcie rozmowy poruszyła temat byłych i jakoś tak wyszło, że zacząłem ciągnąć za język po drugim piwie.
Gość po rozstaniu z nią był w dwóch innych związkach, a to babsko za każdym razem jak jej się nudziło, to bajerowała swojego ex, całowała się z nim... Fuj ( ͡° ʖ̯ ͡°) A potem chwaliła się tym jego obecnej partnerce i dawała mu kosza, więc zostawał sam XD
Kupowanie "drogiej biżuterii" za całą wypłatę na magazynie itd...
Mało tego, gość woził i odbierał ją z każdej imprezy czy nawet ze spotkań z tindera. Tak też było pod koniec tego spotkania. Zaproponowała, że mogą mnie podrzucić, ale grzecznie podziękowałem.
Ogólnie, to szkoda mi tego gościa strasznie. Pewnie jest zakochany w niej po uszy i przez to nie może zbudować nowej relacji z inną partnerką, bo gdy widzi szansę na powrót, to rzuca wszystko i ryzykuje mimo, że 3 razy się już sparzył...
#tinder ##!$%@? #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A laska podla.
Z tymi zebami to wg mnie troszeczke przesadzasz, za duzo reklam pasty do zebow. Nie kazdy naturalnie ma biale zeby jak porcelana, niektorzy maja jak kosc sloniowo i to jest naturalny odcien. Nie kazdy chce sie #!$%@? z jakims wybielaniem.
Raz byłem na spacerze i pizzy, to oboje mieliśmy tylko karty, więc zapłaciłem i przesłałem jej nr. konta i kwotę do zapłaty. Oczywiście zaokrągliłem, to troszkę w dół, by nie rozliczać się co do grosza.
Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, by laska była oburzona moim zachowaniem xd
@Yakuza123: czyli jestes Chadem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W liceum mialem kolesia co najprawdopodniej byl pedalem i czesto łaził po kawiarniach itp. z laskami. Zawsze obiecywaly, ze mu oddadza kase, a potem mial problem z jej sciagnieciem, potrafily oddawac po 50gr xD.
Nie wiem. Mam specyficzną urodę, ale żadna nie próbowała mnie zgwałcić, więc chyba nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Yakuza123: