Aktywne Wpisy
deityrain +6
Hej hej wszystkim, jako że samotność doskwiera no i... wypiłam trochę winka to mam wam coś do powodzenia, tak serio to nie jestem #przegryw, udaję tylko, nie wiem... Daje mi to taką dziwną satysfakcję :p
Może ktoś byłby chętny na rozmowę dopóki jestem jeszcze w stanie pisać xD
O wszystkim i o niczym :3
I nie, nie jestem #p0lka i nie mam chorych wymagań typu 180cm wzrostu +, każdy śmiało może
Może ktoś byłby chętny na rozmowę dopóki jestem jeszcze w stanie pisać xD
O wszystkim i o niczym :3
I nie, nie jestem #p0lka i nie mam chorych wymagań typu 180cm wzrostu +, każdy śmiało może
mirek_86 +43
3 kwietnia 1960
Komitet Centralny w swej mądrości, wydał szerokim rzeszom społecznym, 3 letni plan uruchomienia wysoko zmechanizowanego kolektywu rolniczego, by ten sprostał celom, które stawia, przed nami sytuacja geopolityczna. Jestem bardziej niż pewien, że budowany opodal Jugojarska, kolektyw rolniczy ludu chłopskiego stanie się spichlerzem powiatu. Że ziemia zaprzęgnięta do najwyższego wysiłku, wyda plan nie tyle sto- co nawet tysiąckrotny! Znojna praca mieszkańców wsi i ich gospodarność winna być dla nas przykładem i inspiracją do podejmowania codziennych celów. Wyższe założenia naszej idei, a także dalszy rozwój wielorakich form działalności, wymaga precyzyjnego określenia, naszego modelu rozwoju cywilizacyjnego! Nie damy się stłamsić reaktywnym karłom zbutwiałego kapitalizmu!