Aktywne Wpisy
zenek-stefan1 +278
Ale się szambo na dziewczynę wylało w komentarzach, tylko dlatego, że zrobiła to co uważała za słuszne i dla niej ważne. Że jak to tak, jak można sobie robić co się chce i posiadać wyższe wartości, takie jak wiara. Że lepiej tylko żreć, srać i pisać coś o ludziku na chmurcę, bo to takie zabawne jest. Ależ ci gimbo ateiści muszą mieć, puste i smutne życie. Ale nawet mi ich nie żal
Myślę że putin jest im starszy tym bardziej grozniejszy.
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jestem w zakopcu conajmniej 3 razy w roku. Pierwszy raz widzę taki najazd indusow, muzumłanów, kobiet w burkach - co się dzieje #4konserwy