Wpis z mikrobloga

@kelso123: Coraz bardziej żenujące są te filmy. Widać ze kierownik nie ma pojęcia o narkotykach i tym swiadku. Na siłę szuka sensacji wykazując się przy tym brakiem wiedzy i amatorkom. Gada o tych jointach z takim podnieceniem jak prawiczek przed pierwszym razem. Trochę to oblesne.
  • Odpowiedz
@ToTylkoPajonk: Też tak na początku myślałam, ale z odcinka na odcinek zaczęło do mnie docierać jakie te materiały są nieudolne. Sam kierownik nie miał pojęcia o bezdomności i alkocholizmie od początków jto, a więc też o narkomani. U ludzi, którzy nabywają doświadczenia i ogłady w danym temacie widać postępy jakiś skill. Tutaj widzę dziadka, który zachowuje się jak nastolatek bawiący się w reportera z karykaturalna ekscytacja dragami nożami i niebezpieczeństwem.
  • Odpowiedz
@kelso123
@Czarnakawa8585 tez mam wrazenie, ze ten Tomek juz powoli ma go dosyc, bo Rafalek to taki typowy przyglup i mu pasuje popajacowac przed kamerka xd
A sam kierownik juz długo #!$%@? tym swoim gadaniem i pytaniami z dupy. Zreszta jak uslyszalem tekst "wyroslem z piwa" to myslalem ze #!$%@? xD
  • Odpowiedz
@Insane_Mike: wyrósł z piwa a jak chciał jointa powąchać bo chciał sobie przypomnieć czasy studenckie bo ze 3 razy jarał :D btw mówił że jarał a zadawał takie głupie pytania że jakby jarał to powinien wiedzieć o co chodzi :D wyrósł z piwa bo pewnie partnerka nie chce, a teraz obiecał partnerce że nie pojedzie więcej do Berlina bo tam niebezpiecznie :D filmy ciekawe ale sam kierownik nie raz zachowuje
  • Odpowiedz