Aktywne Wpisy

wykop +33
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
JestemZielonka123 +396

To jest dla mnie tak samo abstrakcyjne jak uniwersum harego potera czy innego fantasy. Jakieś czarymary są dla mnie na tym samym poziomie fanstastyki co leżenie z kimś obok, w jednym łóżku, przytulając się. Takie rzeczy przecież nie istnieją, nie mogą istnieć bo w takim wypadku by mi dali kiedyś, kiedykolwiek.
Czuję właśnie taki sam zawód jak wtedy kiedy dowiedziałam się, że święty mikołaj to scam. Związki to scam, czułość to też scam a o ruchansku nawet nie wspomnę bo to taki sam absurd jak to, że tagi działają poprawnie.
@frajerska_chmura: prychlem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jaki znowu scam? Ambergold?
Komentarz usunięty przez autora
Swiety Mikolaj nie wyludza pieniedzy. Nie okrada ludzi. Nikt przez niego nie jest poszkodowany. To nawet nie jego wina, ze wierza w niego dzieci, a ich rodzicow.
@frajerska_chmura: juz dzisiaj sralem. Dziekuje za troske ( ͡° ͜ʖ ͡°)