Aktywne Wpisy
diGIO +67
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +126
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#rzeszow
Dziś ma 194tys. mieszkańców, międzynarodowe lotnisko, kilka uczelni wyższych i rozwijający się przemysł skupiony wokół doliny lotniczej.
I chodź nie może się równać z największymi
@aaadam91: gdzie iść?
@aaadam91: Doborowe #!$%@? towarzystwo.
No niestety, ale lotnisko jest w Jasionce, w powiecie rzeszowskim, w gminie Trzebownisko i im dłużej tak będzie, tym lepiej, bo tym dłużej kukle będą Tadzia swędziały z bólu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla osoby przyjeżdżającej na weekend jest to super miejsce do odpoczynku. Mamy niewiele atrakcji, ale na letni, wiosenny wypad czy odwiedziny kogoś myślę, że wystarczająco by się nie nudzić.
Rynek - nic specjalnego
Pomnik - wielka #!$%@?
Kładka - nadal nic specjalnego
@Pangia: Świetna opinia, sam o tym nie wiedziałem. Zastanawia mnie tylko czy Przemyśl miałby tyle miejsca/możliwości rozwoju co Rzeszów. Fakt, że większość Rzeszowa jest nowa to w gruncie rzeczy duży plus przy intensywnym rozwoju miasta.
@Tobiass: ło kurde bo biedna historia to tak wpływa na życie w mieście i to co oferuje, że o ja pitole (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ocenianie miasta po jednym dniu jest tak obiektywne -.-