Wpis z mikrobloga

to jeeeest żaart, skusiłem sie o zrobienie ikony myśle o pykne szybko przed zakonczeniem urodzin 85 i 86 skład to moze wypadnie coś fajnego patrząc po wpisach, ale nie nie 2 klocki z ovr 80 xD kisne, zrobie savicia i boatenga do skonczenia bo kart wysokich mi brakuje jak wypadnie ikona tez beznadziejna to przemiele wszystko co mam i zostane przy rekreacyjnym pykaniu, no urwa od 2 tygodni to mam taki drop ze przy otwieraniu paczek moge sobie muzyczke z benego hilla puszczać x
D
ktos ma tez takie szczęscie :D ?
#fut
  • 5
@MrErnest24: zaczałem robic sbc o srednią ikone, za wymagania składów 85 i 86 z paczek wyszły klocki z ovr 80 , patrzac na wpisy innych, a mieli dobre trafy to sie wku.. bo mialem nadzieje ze wyjdzie jakis urodzinowy zawodnik ogolnie mam słaby drop od 2 tygodni. nie wiem co tu nie zrozumiałe
na ta chwile skonczyłem. Za skład 87 z paczki wyszedł jakis noname 75 ¯\_(ツ)_/¯
a ikona to Pires,
@neestsouth: zrobilem sbc OP Figo potrzebny byl do zgrania z Ronaldo, ktorego trafilem z sbc la liga jakies 2 miechy temu. Z żadniej paczki za Figo nic nie wpadło ciekawego ale zrobilem też sbc o średnia ikone i wpadł kolejny portugalczyk do skladu myslalem, że ku.... Deco ale nie to Eusebio więc mam farta do portugalczykow ( ͡° ͜ʖ ͡°)