Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem Decathlon to jest jednak podsklep. Po raz drugi próbuję kupić Tribana RC 500 w rozmiarze L. I po raz drugi zamówienie zostaje anulowane z powodu braku produktu na magazynie.

Za pierwszym razem zamówienie złożyłem około godziny po pojawieniu się tej rozmiarówki na stronie - zakup na raty.
Po kilku dniach postanowiłem zapytać się co dzieje się z zamówieniem, łaskawie dostałem odpowiedź, że rower jest niedostępny.

Po około 2 tygodniach, przyszedł czas na powtórkę z rozrywki, tym razem miałem już gotówkę i zamówiłem tego Tribana krótko po pojawieniu się rozmiarówki.
A potem to już identyczna sytuacja -> wiadomość do Decathlona -> nie mamy Pana roweru -> anulowanie zamówienia.

#decathlon #zakupy #rower
  • 6
@Sadorus: Może taka ciekawostka, bo straciłem prawie 3 tygodnie uganiając się za rowerem Fuji Track, ewentualnie Feather w rozmiarze ramy 61cm. Dzwoniłem po stacjonarnych sklepach robiąc z siebie głupka. Producent ma w ofercie taką ramę na stronie, ale nie ma jej w katalogu na rok obecny, jeśli chodzi o Fuji Track, a Feather może będzie dostępny, a może nie, bo nikt nie wie.
@Sadorus Nie nadążyli z produkcją. Ciekawe jak rozejdzie się te 751 sztuk limitowanego gravela...
Sam czekam na #triban100 w niebieskim kolorze, ale sam się już waham czy czekać, bo chce jeździć do pracy, a jak tak samo stany magazynowe będą wyglądać to zacznę jeździć w grudniu.
@Fraagles: Ciężko powiedzieć, mi w końcu udało się kupić tego Tribana RC 500 ale ile się nakopałem z supportem...
Ten limitowany Gravel to pewnie w kilku rzutach pójdzie, każdy rzut będzie trwał maks 3 minut zapewne xD