@kinasato: @kotoamatsukami: Akurat niedawno robiłem sobie maraton LoveLive, a też oglądam na TV i zestaw głośników mam podpięty dość mocny, pamiętam dobrze tą scenę i siebie nerwowo próbującego przyciszyć. Nie żeby została mi jeszcze jakakolwiek reputacja wśród somsiadów którą mógłbym chronić.
@MatthewKo: no wiadomo niech słyszą jak kawaii loli drze się „onii chaan!” ( ͡°͜ʖ͡°) @Lisiu: ja niestety mam głośniki tylko te w telewizorze ale jest jako tako, a że lokatorzy drą się i urządzają sobie tarło kiedy ja próbuje spać (w dzień, bo pracuje w nocy) to z mojego pokoju słuchają sobie anime w zamian (⌐͡■͜ʖ͡
Uświadomiłam sobie dziś rano że 5 lat temu Powtarzam 5 lat temu zaczęł się ten cały covid Przeżyliśmy 5 lat od pandemii koronawirusa Jak się z tym czujecie? Ja mega źle.
Nie żeby została mi jeszcze jakakolwiek reputacja wśród somsiadów którą mógłbym chronić.
źródło: comment_jez7oSsxSOw4yQeY8wpef1wbLPlC3X0r.jpg
Pobierz@Lisiu: ja niestety mam głośniki tylko te w telewizorze ale jest jako tako, a że lokatorzy drą się i urządzają sobie tarło kiedy ja próbuje spać (w dzień, bo pracuje w nocy) to z mojego pokoju słuchają sobie anime w zamian (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡