Aktywne Wpisy
Caracas +24
Znajoma z swoim facetem zarabiają minimalna krajową.
Obydwoje na kredytach. Wszystko zawieszone jakieś wakacje kredytowe.
Niedawno dowiedziałem się od nich, że wzięli najnowszego IPhona w leasing xD Płacą po 260 PLN miesięcznie przez dwa lata za jedno urządzenie i jeszcze muszą go na koniec wykupić za ponad 1000 PLN.
Ja zarabiam (oficer na statku here) ponad 20 k miesięcznie i mam Relame 7 pro i nie czuję potrzeby wymiany bo działa idealnie
Obydwoje na kredytach. Wszystko zawieszone jakieś wakacje kredytowe.
Niedawno dowiedziałem się od nich, że wzięli najnowszego IPhona w leasing xD Płacą po 260 PLN miesięcznie przez dwa lata za jedno urządzenie i jeszcze muszą go na koniec wykupić za ponad 1000 PLN.
Ja zarabiam (oficer na statku here) ponad 20 k miesięcznie i mam Relame 7 pro i nie czuję potrzeby wymiany bo działa idealnie
lomszyk +18
Witaj,
Jestem hakerem i udało mi się uzyskać dostęp do Twojego systemu operacyjnego.
Mam również pełny dostęp do Twojego konta.
Obserwuję cię już od kilku miesięcy.
Faktem jest, że Twój komputer został zainfekowany złośliwym oprogramowaniem poprzez stronę dla dorosłych, którą odwiedziłeś.
Jeśli nie jesteś zaznajomiony z tym zagadnieniem, wyjaśnię.
Trojan daje mi pełny dostęp i kontrolę nad komputerem lub innym urządzeniem.
Oznacza to, że mogę zobaczyć wszystko na Twoim ekranie, włączyć kamerę
Jestem hakerem i udało mi się uzyskać dostęp do Twojego systemu operacyjnego.
Mam również pełny dostęp do Twojego konta.
Obserwuję cię już od kilku miesięcy.
Faktem jest, że Twój komputer został zainfekowany złośliwym oprogramowaniem poprzez stronę dla dorosłych, którą odwiedziłeś.
Jeśli nie jesteś zaznajomiony z tym zagadnieniem, wyjaśnię.
Trojan daje mi pełny dostęp i kontrolę nad komputerem lub innym urządzeniem.
Oznacza to, że mogę zobaczyć wszystko na Twoim ekranie, włączyć kamerę
[Alfawise EKEN V50 Pro Action Camera [Fast-08]](https://www.gearbest.com/action-cameras/pp_009404418095.html?lkid=18313317&wid=1101231) - Gearbest
Cena: $45.99 (175,41 zł)
Najniższa cena do tej pory: $46.99 dnia 21.3.2019 (Liczba rekordów: 8 - od 11.12.2018)
LINK do Gearbest | Powiadomienie cenowe i aktualne kupony
Przewidywana wysyłka: Mar 29 - Mar 31
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji [ #kuponynazywokamerysportowe #kuponynazywoeuropa #kuponynazywopolska #kuponynazywood10do50]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na