Aktywne Wpisy
concordxxx +24
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
WielkiNos +235
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
Kupiłem na Banggood Xiaomi Redmi Note 5. Miał iść 15 dni szedł 2x tyle i w dodatku przyszedł z chińskim softem a nie z obiecanym globalem. Powyzywałem chińczyków trochę i poszło, że mi oddadzą 30$ i ani centa więcej albo mam im odsyłać. Nie za bardzo uśmiecha mi się to odsyłanie więc zgodziłem się na ten refund, po czym otrzymałem maila: " It should be noted that your device will never be under the warranty after the refund is finished". Stracę gwarancję jak otrzymam odszkodowanie za zbyt długą wysyłkę i konieczność wgrania przeze mnie nowego softu bo oni nie dotrzymali warunków oferty! Chyba żółtaczki dostali od tego ryżu!
Oni sobie ze mnie jaja robią czy to normalne zachowanie majfrendów (w sensie, że po refundzie przepada gwarancja)?
#bangood #zakupyzchin #xiaomi #miui #miuipolska
@widmo82: podeślesz linka do tej dyskusji o kolejnych tygodniach czekania? teraz mi wyszło, że mam czekać 28 dni. Kwa zachciało mi się szajomi :/