Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +105
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
SzubiDubiDu +74
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
[Alfawise EKEN V50 Pro Action Camera [Fast-08]](https://www.gearbest.com/action-cameras/pp_009404418095.html?lkid=18313317&wid=1101231) - Gearbest
Cena: $46.99 (176,52 zł)
Kupon: GBLIVEBEST10 (kupon należy wprowadzić w koszyku)
Najniższa cena do tej pory: $49.99 dnia 17.12.2018 (Liczba rekordów: 5 - od 11.12.2018)
LINK do Gearbest | Powiadomienie cenowe i aktualne kupony
Przewidywana wysyłka: Mar 22 - Mar 24
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji [ #kuponynazywokamerysportowe #kuponynazywoeuropa #kuponynazywopolska #kuponynazywood10do50]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na