Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Itslilianka +119
Co dalej chłopaki bo nigdy nie doszedłem do tego poziomu
Kolejna rzecz to obróbka takiej dookolnej fotografii. Istniały tylko 3 fotolaby dysponujące drogim sprzętem do przetwarzania zdjęć z systemu Konica X360(jakoś tak). W Warszawie, Szczecinie i Gdyni. Efekt końcowy to były odbitki na arkuszach A3 albo A4 (odpowiednio 200.000 i 300.000 zł 20 i 30 zł za sztukę), albo jako kula 360 z nadrukiem pół miliona (50zl), albo jako specjalny multimedialny plik 360 na dyskietce, do odpalenia na ówczesnych PC z Windows 3.1 I 95.
Poszukam plików bo mam gdzieś na starym PC na strychu o ile dysk nie padł.
Mało kogo było na to stać, ale gdy już jakiś bogacz pokazał się na plaży z 9 aparatami na głowie to miał plus 100 do szacunku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ciekawostki #technologia #ciekawostkihistoryczne
coś trochę skośnooki ten niemiec
( ͡° ͜ʖ ͡°) dziękuje