Aktywne Wpisy
PrzeKomentator +13
Nie dziwi mnie, że #aferaanalna wybuchła akurat na Wykopie - miejscu opanowanym przez #przegryw
Czy tego typu afery wybuchają na Reddit? Nie. Na Hejto.pl? Też nie
Tylko wykop jest targetem takiego contentu, bo żaden inny poważny portal nie pozwoli sobie, by ludzie oceniali cudze życie seksualne.
Grupa była zamknięta, a to oznacza, że żaden normalny człowiek nie powinien upubliczniać tego, co tam jest zamieszczane. Potem wykopki zdziwione, że musi być milion przepisów
Czy tego typu afery wybuchają na Reddit? Nie. Na Hejto.pl? Też nie
Tylko wykop jest targetem takiego contentu, bo żaden inny poważny portal nie pozwoli sobie, by ludzie oceniali cudze życie seksualne.
Grupa była zamknięta, a to oznacza, że żaden normalny człowiek nie powinien upubliczniać tego, co tam jest zamieszczane. Potem wykopki zdziwione, że musi być milion przepisów
#aferaanalna To co się dzieje na tym portalu przechodzi granicę absurdu. Ciężko zrozumieć ilość hejtu, który wylewa się na tę kobietę.
Wiadomo, że są głupi ludzie dookoła nas. Czemu jednak ma służyć jechanie po tej osobie? Kobieta nawarzyła sobie piwa, ale w sumie to nic złego nie zrobiła. Seks analny nie jest też czymś szczególnie nieakceptowanym społecznie. Każdy ma swoje preferencje i fetysze.
Rozumiem, że można było jechać po willi karpatce, bo
Wiadomo, że są głupi ludzie dookoła nas. Czemu jednak ma służyć jechanie po tej osobie? Kobieta nawarzyła sobie piwa, ale w sumie to nic złego nie zrobiła. Seks analny nie jest też czymś szczególnie nieakceptowanym społecznie. Każdy ma swoje preferencje i fetysze.
Rozumiem, że można było jechać po willi karpatce, bo
Skonczylem z polsatem. Wziałem NC+, pakiet za 20zł, bo mam netflixa, eurosport player, eleven. Do polsatu nie wróce. Są jeszcze jakieś alternatywy?
Nc+ nie jest źle, tylko że dekoder do tego pakietu to taki Williams w f1...