Aktywne Wpisy
stanley___ +26
biedakwsiowy +4
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
#wislakrakow
@fullversion: Time to say goodbye? Masz na myśli ten utwór który Wiślacy puszczali pasiastym po spadku z ligi? ( ͡° ͜ʖ ͡°) a także po innych derbach XD
@Havanamananama: nie kłam! Więcej czasu poświęcam Cracovii i jej historii. To, że nie zauważyłeś znaczy, że jesteś troglodytą. Ewentualnie perfidnym kłamcą. Ale wśród was to normalne.
poza tym gdzie widzisz ataki? ja po prostu dzielę się tekstami ogólnodostępnymi w necie.
@fullversion skoro tak, to weź wyp...aj z tego tagu i zajmij się swoim klubikiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
ps. dwa miesiące na łajkopie a tak się pruje
Komentarz usunięty przez moderatora
w kropkę to mnie możesz co najwyżej cmoknąć ... i moich rodziców też ( ͡º ͜ʖ͡º) kompleksiarzu
@Bandurek: ten typ w sukience co był na trybunach wisły to ty byłeś? Jaki to był mecz, bo nie mogę zdjecia znaleźć.