Aktywne Wpisy
PanL +15
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
iErdo +890
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
#wislakrakow
@nightrain: nie mogę się doczekać xD będziecie nas z szarksami bili czy są zajęci wlewaniem wam wrzątku "do głupich ryjów"? https://www.wykop.pl/wpis/39639051/w-komentarzu-noweczka-od-cracovia-mirko-hools-%CA%96-t/
marzenia ściętej głowy. Jeśli wycofacie bilety dla gości to oby was zdegradowano na zawsze, pyszałkowate matolstwo. Bez cienia honoru. To sami nie przyjdźcie na derby to nie będzie zamieszek na 100%, nikt was nie potrzebuje. A teraz po akcji "vanna ly", to tylko
@fullversion: Przypomnij sobie jak niedawno nie wykorzystaliście całej puli biletów na derby u nas...
@Reiter: wy nawet 750 biletów nie wykorzystaliście xD
@R__M: mamy przygotowane już dawno. Time to say goodbye, Who Let the Dogs out i łapy, łapy 4 łapy. Reszta to tajemnica.
@kris0013: chciałbym wzbudzać taki śmiech. Ewentualnie daj konkrety to
@fullversion: Podaj konkretną datę i spotkanie.
Hmm.. pomyślmy ... choćby na ostatnich derbach ? o ile mnie pamięć nie myli to musieliście puszczać doping z głośników bo wam dzieci z sąsiedztwa przeszkadzały xD