Aktywne Wpisy
Ryneczek +1824
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +56
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Ten tag to jeden z filarów działalności daniela, regularnie odwiedzany przez Madki 500+ i ekipę CAM2. Dlaczego mamy promować tego człowieka używając jego nicku do prowadzenia rozmów na temat #patostreamy i Uniwersum w, którego centrum tak naprawdę jest Gocha.
Danielek pluje na wykopków i wyciera sobie nami mordę. Ukróćmy to raz na zawsze.
Rozumiem, że chcecie tagować uniwersum. Stwórzmy więc nowy podtag dla #patostreamy. Niech nawiązuje do uniwersum ale niech nazwa tagu nie ma nic wspólnego z tym człowiekiem. Niech nawet będzie to po prostu #urzednicza
Tak naprawdę na ten moment wszystkie wpisy zawierające #patostreamy zawierają #danielmagical i na odwrót.
Statystyka pokazuje, że tagi idą łeb #danielmagical(10374) do #patostreamy(10376)
Wystarczy, że nie będziemy tagować więcej #danielmagical a odnosząc się do uniwersum używajmy po prostu #u2 albo #urzednicza
Ostatni wpis wyplusowało 142 osoby. tutaj
Jesteśmy w stanie to zrobić. W komentarzach macie pozostałe obrazki służące do promocji akcji.
#urzednicza
#patostreamy
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora