Wpis z mikrobloga

Kierowca śmieciarki to jest #!$%@? typowy janusz biznesu w który uważa się za Bóg wie kogo. Czatuje od 5 rano na śmieciarzy z którymi umówiłem się tydzień temu że zabiorą mi trochę śmieci które leżę przed domem a ja im dam od siebie 60zl (3 minuty pakowania do śmieciarki ) wszystko ładnie przygotowałem . Wstałem rano słyszę jadą wychodzę na ulicę mówię im część umawialiśmy się że zabierze te śmieci a oni że tak ale pogadaj jeszcze z kierowcą ja że spoko .

Mówię dzień dobry czy możecie zabrać te śmieci które leżą przed domem umawiałem się z chłopakami w tamtym tygodniu że zapłacę wam 60 zł

On tak na mnie popatrzył i mówi : 60 dych ? Nie to nie zabierzemy - ZA MAŁO .

#!$%@?łem się niesamowicie ale mówię : 60zł za mało tak? no to w takim razie dziękuję ale więcej nie zapłacę.

60zl za dodatkowe 3 minuty pracy , wiem że oni stosują takie praktyki cały czas i za mniejsze pieniądze 10/20zł no ale dziś #!$%@? kierowca Janusz wyczuł okazje że można wyciągnąć wincyj i się połasił .

Zapakuje to na kilka razy do śmietników i zabiorą za darmo. ( )
  • 1
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wykop24h: plusy mieszkania w domu jednorodzinnym, nie dość, że trzeba wkoło tego ciągle #!$%@?ć to jeszcze somsiady i śmieciarze życia nie ułatwiają. Sprzedaj to w #!$%@? i kup mieszkanie to nerwy poszanujesz.
  • Odpowiedz