Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +43
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Konkursy pojawiają się od roku, albo nawet od dwóch lat, a do tej pory jeszcze ani razu nie widziałem żeby ogłosili wyniki konkursu. Zwykła januszerka i średnio co dwa posty "oznacz znajomego do wygrania dwa burgery". Już nie raz nawet ludzie pisali, że gówno prawda, że nikt do tej pory nic nie wygrał, a teraz już tego typu komentarze przestały się pojawiać, także pewnie lecą bany.
Jedzenie przednie, ale tworzenie fałszywych konkursów żeby sobie tylko zasięgów narobić, co niestety zdążyło już poskutkować utratą smak bo robi się coraz większa masówka powoduje, że nóż się w kieszeni otwiera.
#polishburger #rzeszow #hamburger #scam
ja nie oznaczam znajomych z zasady, widziałem te konkursy, ale myślałem że ich stać na rozdanie 10 burgerów w miesiącu
baraninę w kebabie też mają świetną